dijous, 5 d’agost del 2010

El món dels Gegants





















































































Ahir ens en vam anar una mica preocupats a dormir, perquè inesperadament ens va venir un gegant a dir-nos que al seu món un volcà havia entrat en erupció; avui anem d'excursió a Jotunheuim per tal de descobrir què passa en realitat i si això també agreuja la malaltia de l'arbre sagrat.
Per tant, el grup dels més grans serem els intrèpits que pujarem la muntanya més alta del món dels gegants però sense èxit, perquè tot resta tranquil i nosaltres passem un dia ben divertit banyant-nos al riu.
En canvi els petits, reben la visita de les Nornes i la deesa Natura, que ens demanen anar a la ciutat dels gegants per tal d'investigar. Un cop arriben, descobreixen una fortalesa dels guerrers vikings que amb les seves formes primitives generen energia hidràulica i que ofereixen als gegants a canvi de que aquests no destueixin el nostre món. Una de les característiques dels gegants es la contaminació que generen sense tenir-ne apenes consciència, per això per la nit els petits decidim ensenyar-los com s'ha de reciclar i reutilitzar.

1 comentari:

Cinta Ferrer ha dit...

quina excursió més wapa, i quines vistes!!!!