dilluns, 2 d’agost del 2010

La creació dels móns















































































Avui ens assabentem que la biblioteca ha estat incendiada i s'ha mig destruit el llibre sagrat de KELLS, nosaltres farem el que podrem per recuperar-ne els fragments i poder-ne conservar el text que ens descobreix la història de la creació dels sis móns. Ens empapem així de passada de les característiques de les étnies que conformen aquests móns, aquests son: habitants dels inferns, nans, gegants, elfs de sang, elfs del bosc i vànirs; els guerrers vikings ens guien en la nostra descoberta.

Per la tarde cada grup hem estat admesos dintre de cada una de les comunitats i hem tingut el privilegi d'assistir a la III Cimera Intercultural de tots els temps, on els Déus que la presidien ens han informat del mal estat en que es troba l'arbre sagrat Yggdrasil, que es el que rega la vida dels habitants de tots els móns.
Degut a l'egoïsme i a la falta de comunicació que hem experimentat durant la trobada, no hem aclarit un gra de sal i els Déus ens han acceptat un duel de sang entre els pobles; de moment es el que ens toca, esperem que la pau arribe més pronte que tard.