dijous, 5 d’agost del 2010

El món dels Elfs




































































































Aquest matí ens ha visitat Nerta, la deesa de la Natura, per proposar-nos una volta pel món dels elfs obscurs; la visita no ens resulta massa agradable, ja que els seus hàbits diaris deixen molt que desitjar, però ja que som allí decidim integrar-nos i descobrir-los per nosaltres mateixos, així, sabem com es broncegen la pell a base de fang, mengen macarrons sense utilitzar les mans o es confeccionen la roba seguint la moda èlfica d'empastrar pintura.

Per la tarde cansats d'aquesta vida tan poc comprensible per a nosaltres, construïm un collaret d'arc iris per tal de canviar al món dels elfs del bosc, qui, son més respectuosos amb la natura i més nets amb ells mateixos i amb el món que els envolta; i amb l'ajuda de l'aviadora poppins i el seu paracaigudes de colors traspassem de món.

Per la nit, trobem l'Arkenstone, la pedra sagrada dels dos móns, els quals se la disputen per al seu benefici propi i a costa de destruïr als altres. De nou, apareix la deesa per proposar-nos un duel a favor dels dos móns i ens camuflem per tal de no ser descoberts en la línia imaginot.

(No serà fins demà a l'assamblea, que els xiquets ens donen la sol.lució que ells mateixos han deduït, la pedra s'ha de compartir salomònicament i així, l'equilibri dels dos móns èlfics queda sa i estalvi)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

k xaleeeeeuuuu!!!!!!!!!!! va anims que ja falta poc... molts somriures pels xiquets i molta força pels monisssss!!!

Cinta Ferrer ha dit...

M'enkanta la moda èlfica!!!!! Continueu així, molts b7sssss!!!!!

Anònim ha dit...

recors a ma cunyadaaaaaaaaaaaa

Besets, , ,

:)

neereaa ha dit...

ii qeee beee que moss uu vamm paasar,
eeh maii oblidaaree estees coolooniees
uss añorareee :)